Rulada cu foi de napolitana

de luminita20_2006 in Dulciuri, 13 Mai 2009 | 18588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 foi napolitane
  • 200 gr rahat
  • 200 gr margarina
  • 200gr biscuiti macinati
  • 200 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 ml apa
  • 1/2 lamaie
  • 250 gr ciocolata negra
Portii: -1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu foi de napolitana:

1 crema. Se trec prin masina de rocat rahatul impreuna cu lamaia si margarina, apoi freci crema pana se omogenizeaza si se da la rece.

2 crema. Se fierbe un sirop din zahar , cacao si apa pana se leaga apoi se toarna ferbinte peste biscuitii macinati si se amesteca. Se stropeste o foaie de napolitana cu apa sau lapte caldut si intinzi apoi crema de rahat, asezi a 2 foaie pe care o stropesti la fel cu apa sau lapte si intinzi a 2 crema, apoi rulezi.

ciocolata neagra se pune la topit pe baie de abur si se adauga 50 gr de unt cand sa topit se toarna deasupra ruladei si se da la rece 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu foi de napolitana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu gutui si mere (de post)