Rulada cu dovleac

de Laly in Prajituri, 22 Noi 2010 | 12984 vizualizari

 

Este o reteta ideala in zilele de post.

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 300 ml apa minerala
  • 300 ml ulei
  • un praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • Umplutura:
  • dovleac
  • zahar
  • scortisoara macinata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dovleac:

Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare.Se adauga faina pana iese un aluat tare,bun de intins.Se lasa sa se odihneasca 10 minute.

Dovleacul se curata si se rade.Se amesteca cu zahar in functie de cat de dulce doreste fiecare.Se adauga un praf de scortisoara.

Se taie aluatul in bucati potrivit de mari care se intind sub forma de patrat.Se stoarce zeama lasata de dovleac si se repartizeaza pe toata suprafata foii.Se ruleaza sub forma de sul.

Se pune rulada intr-o forma  tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat pana capata o culoare usor aurie.

Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.

 

TIPS-URI

1

cu acelasi aluat se pot face placinte cu mere,branza,carne,etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 06.11 la 11:14

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]