Rulada cu crema de lapte praf

de ionela2682 in Dulciuri, 23 Apr 2010 | 8702 vizualizari

 

inspiratie :reteta lui miha!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • 3 linguri cacao
  • Crema:
  • 1 ceasca apa
  • 1 cana zahar
  • 100 g unt
  • 150 g lapte praf
  • 50 g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu crema de lapte praf:

Amestecam bine ouale cu zaharul si cu un praf de sare pana ce-si dubleaza volumul dupa care incorporam treptat faina si cacaoa, si amestecam de jos in sus.

Punem compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incins pt 15-20 min.

Dupa ce scoatem blatul din cuptor il rasturnam pe o alta foaie de hartie de copt pe care am presarat zahar pudra si o rulam.

Crema: se fierbe apa cu zaharul pana ce se leaga siropul, se da deoparte si se adauga untul, se amesteca pana se topeste dupa care adaugam si laptele praf dar si nuca de cocos.

Crema obtinuta se intinde uniform pe foaia rulata (asta dupa ce este complet racita si crema dar si blatul) se ruleaza si se tavaleste prin zahar pudra si se da la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu crema de lapte praf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

dicarmencitta1957 1

23.04.2010, 18:36

O BUNATATE,FELICITARI.5 FURCULITE

cccris 1

23.04.2010, 18:48

yummy!!!

Rocsi 1

23.04.2010, 19:59

delicioasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu piscoturi, ciocolata si frisca