Rulada cu cas (aperitiv)

de Laci in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 9421 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr. cas
  • 200 gr. smantana
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1/2 l lapte
  • 100 gr. unt
  • putina sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu cas (aperitiv):

Se topeste untul, se adauga faina, se prajeste un pic si se stinge cu laptele

Se adauga sarea si se fierbe pana devine o pasta

Se raceste putin, se adauga galbenusurile, o mana de cas si albusurile spuma

Se toarna in tava unsa (sau cu hartie) si se coace 30-40 min.la 170 grade

Se rastoarna calduta, se unge cu smantana,se presara cu cas,se ruleaza si se pune la rece

Cand se serveste, se unge cu smantana, se presara cu cas si se da la cuptor cam 10 min

(sau se pregeteste dinainte si se serveste incalzit putin in micro)

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu cas (aperitiv)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

ieri la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada tricolora cu crema de branza