Rulada cu carne, ficat si carnati.

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 11798 vizualizari

 

Stiu, stiu............o sa spuneti .....iaaaaaaaaaar carnati!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • - 1 foaie aluat foietaj
  • -250 g carne de porc impanata
  • -250 g ficat de porc
  • -2 carnati afumati
  • - 2 cepe
  • -ulei
  • - 3 oua
  • -  marar
  • - cimbru
  • -seminte de susan
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne, ficat si carnati.:

Ficatul se spala si apoi se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se spumeaza din cand in cand iar cand ficatul este gata fiert se scoate din apa cu ajutorul unei palete si se lasa sa se racoreasca

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat si ficatul.Separat se curata ceapa , se taie si se pune la calit.Cand devine sticloasa se adauga carnatii taiati bucati mici cam de 1 cm.Amestecul de carne cu ficat se omogenizeaza bine si se pune si el in tigaie peste carnati.Lasam incontinuare  circa 15-20 min.(pana carnea isi schimba culoarea) pe foc avand grija sa amestecam  din cand in cand ca sa nu se prinda.Tragem apoi de pe foc , lasam sa se racoreasca  dupa care amestecam cu ouale(3).Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam marar si cimbru.Amestecam bine.

Se decongeleaza aluatul,se intinde pe masa  iar deasupra se pune amestecul de  mai sus  cat mai uniform cu ajutorul unei linguri. Se ruleaza. Se unge cu ou batut si se presara seminte de susan.. Se aseaza ruloul  intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si se da la cuptor circa 20 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie.

Se serveste drept aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne, ficat si carnati." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizzette din foietaj