Rulada cu carne, ficat si carnati.

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 12248 vizualizari

 

Stiu, stiu............o sa spuneti .....iaaaaaaaaaar carnati!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

INGREDIENTE

  • - 1 foaie aluat foietaj
  • -250 g carne de porc impanata
  • -250 g ficat de porc
  • -2 carnati afumati
  • - 2 cepe
  • -ulei
  • - 3 oua
  • -  marar
  • - cimbru
  • -seminte de susan
  • - sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu carne, ficat si carnati.:

Ficatul se spala si apoi se taie cuburi mai mari care se pun intr-un vas cu apa rece si se dau la foc.Se spumeaza din cand in cand iar cand ficatul este gata fiert se scoate din apa cu ajutorul unei palete si se lasa sa se racoreasca

Se spala carnea, se lasa la scurs si apoi se toaca. Odata cu carnea se mai da prin masina de tocat si ficatul.Separat se curata ceapa , se taie si se pune la calit.Cand devine sticloasa se adauga carnatii taiati bucati mici cam de 1 cm.Amestecul de carne cu ficat se omogenizeaza bine si se pune si el in tigaie peste carnati.Lasam incontinuare  circa 15-20 min.(pana carnea isi schimba culoarea) pe foc avand grija sa amestecam  din cand in cand ca sa nu se prinda.Tragem apoi de pe foc , lasam sa se racoreasca  dupa care amestecam cu ouale(3).Condimentam cu sare si piper dupa gust si adaugam marar si cimbru.Amestecam bine.

Se decongeleaza aluatul,se intinde pe masa  iar deasupra se pune amestecul de  mai sus  cat mai uniform cu ajutorul unei linguri. Se ruleaza. Se unge cu ou batut si se presara seminte de susan.. Se aseaza ruloul  intr-o tava de chec tapetata cu hartie pergament si se da la cuptor circa 20 min. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca si se taie.

Se serveste drept aperitiv.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu carne, ficat si carnati." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive cu somon