Rulada cu branza

de danielaR in Prajituri, 21 Aug 2013 | 2837 vizualizari

 

prima mea rulada :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 liunguri ulei
  • o jumatate praf de copt
  • esenta
  • pt umplutura
  • 150 gr branza de vaca
  • 100 gr smantana pt frisca
  • 150 gr dulceata de visine
  • 4 linguri zahar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu branza:

Blatul: separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Adaugam zaharul, adaugam galbenusurile, uleiul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptor pt 15 min la 180 grade

Scoatem tava din cuptor si dezlipim blatul usor fara a se rupe. Pe foaia de copt pe care am copt blatul presaram 2 linguri zahar apoi punem blatul fierbinte, apoi rulam blatul gol cat de strans posibil si lasam asa rulat sa se raceasca

Intre timp pregatim umplutura: batem smantana separat pana se ingroasa. Adaugam cu lingura incetul cu incetul branza si apoi dulceata de visine

Cu aceasta umplutura umplem blatul si rulam "rulada" apoi o dam la rece pt 2-3 ore

Pofta buna 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu frisca, gem de capsuni si confetti