Rulada cu banane

de ralu_river in Prajituri, 24 Oct 2012 | 5813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 7 oua
  • 7 linguri zahar
  • o lingura faina
  • 7 linguri nuca macinata.
  • Crema:
  • 1/4 l lapte o budinca de vanilie
  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar pudra
  • 100 gr rahat bucatele
  • 2 banane
  • Glazura:
  • 4 linguri lapte
  • 4 linguri zahar
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu banane:

Pentru blat: se separa albusurile de galbenusuri. Cele 7 albusuri se bat spuma cu 7 linguri de zahar. Se adauga apoi cele 7 galbenusuri, o lingura de faina si 7 linguri de nuca macinata. Se omogenizeaza, se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se toarna compozitia in tava si se coace la foc potrivit. 

Crema: se prepara o budinca de vanilie conform instructiunilor de pe pachet si se raceste. Untul se freaca spuma cu zaharul pudra si se adauga incet cate o lingura de budinca racita pana este gata, dupa care se adauga rahatul taiat bucatele. Se amesteca usor, se intinde peste blat (puneti blatul pe un servet umed), se pun 2 banane decojite cap la cap si se ruleaza.

Glazura: toate ingredientele se fierb pana se ingroasa glazura, dupa care se unge rulada cu ea.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu banane