Cuptorul trebuie incalzit pina la temperatura de 180 de grade
Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin , untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena
Tapam tavaua cu hirtie de copt si o ungem minutios cu untura sau margarina
Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute.Apar valuri Compozitia se ridica la suprafata si trebuie sa capete o culoare cafenie pe deasupra.( sa se rumeneasca putin )
Pina coacem la cuptor , amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.
Rasturnam pe un prosop de in umed omleta obtinuta si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam impluturadin cascaval si brinaza si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie, deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine ( undeva 2 ore) , invelita in tifon sau prosopul de in.Se primeste lunga, de lungimea apr.50 cm. Prima zi o putem mincam ca aperetiv -la gust sarata. A doua zi o putem servi cu dulceta, miere de albina la o cafea sau ceai.
Va doresc POFTA BUNA !