Rulada Aurie

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 27 Apr 2009 | 11704 vizualizari

 

Anisoara este din Chisinau, dar acum locuieste in strainatate si a tinut sa se alature bucatarasilor. Debutul ei, o ruladă aurie!

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 grame de unt topit
  • un pahar (250) de faina alba
  • 350 ml lapte caldut
  • sare
  • piper negru (dupa gust)
  • hirtie pt copt
  • un prosop de in
  • brinza de vaci amestecata cu putin cascaval ras 400 gr
  • marar proaspat ( dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada Aurie:

Cuptorul trebuie incins pina la temperatura de 180 de grade.

Intre timp batem bine ouale cu sare si adaugam faina putin cite putin, untul topit caldut si laptele pina cind se obtine o compozitie omogena

Tapam tava cu hirtie de copt si o ungem abundent cu unt sau untura .

Turnam compozitia obtinuta si o punem la cuptor sa se coaca timp de 20 minute.

Compozitia se ridica putin la suprafata si trebuie sa capete o culoare maronie pe deasupra.

Pina coacem la cuptor, amestecam bine cascavalul ras cu brinza de vaci si putina sare.

Rasturnam pe un prosop de in umed omleta de oua si dezlipim incetisor hirtia de copt, repartizam implutura si o infasuram cu ajutorul prosopului cu mare atentie deoarece rulada este foarte frageda. O lasam sa se raceasca bine.

Aceasta rulada o puteti obtine in 30 minute .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada Aurie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]