Rosii umplute la cuptor

de Criss in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2011 | 6798 vizualizari

 

O idee pentru un mic dejun sau pentru o cina usoara si destul de rapida. In 5 minute se pregateste 20-25 de minute sta in cuptor si cam asta e tot.

 

INGREDIENTE

  • -4 rosii
  • -4 oua
  • -50 g cascaval/cas/branza feta
  • -2 felii sunca taiata cubulete
  • -1 bucata usturoi
  • -2 frunzulite de busuioc
  • -sare, piper, boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute la cuptor:

Rosiile se scobesc, se sareaza, se umple pe jumatate cu amestecul de cascaval ras, sunca taiata cubulete, usturoi zdrobit si busuioc. In fiecare rosie se pune un ou. Peste ou se pune sare, piper, boia. Rosiile astfel pregatite se pun intr-un vas termorezistent uns cu ulei si se pu in cuptor pentru 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Teo 1

09.10.2011, 12:58

Sunt foarte bune; am mancat si eu in vara asta pregatite de fata mea. ea facuse doar cu branza si ou (intreg/batut). O sa incerc si eu si cu sunculita; cu diguranta ca sunt foarte gustoase!

adicutza2007 1

13.11.2011, 11:26

mmmm! o idee super buna! arata demential! o sa le incerc si eu1

Criss 1

15.11.2011, 08:27

Multumesc dragelor.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta "pomana porcului"