Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 7 Aug 2013 | 23551 vizualizari

 

Am luat de la tara foarte multe rosii mari, coapte si am pregatit diverse sosuri, supe, dar si acest aperitiv foarte bun acum in sezon.

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii coapte
  • 200 g branza cu smantana "Ceva fin de la Delaco"
  • 250 g branza telemea sarata
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute

Pentru decor:

  • masline verzi umplute cu gogosar
  • felii de castraveti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco:

Am spalat rosiile si le-am sters cu prosoape de hartie absorbante, apoi cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit, am decupat interiorul, lasand totusi pe margini pulpa de rosie cam de 3 mm.

Branza telemea, am pasat-o pe un platou cu ajutorul unei furculite, apoi am amestecat-o cu crema de branza de la Delaco.

Nu am vrut sa folosesc unt, asa ca am luat aceasta crema de branza foarte buna.

Am spalat mararul si l-am tocat marunt, apoi l-am presarat peste amestecul de branza.

Am presarat si boiaua de ardei iute si am omogenizat.

Cu aceasta compozitie am umplut rosiile si le-am decorat cu masline verzi umplute cu gogosar si felii de castraveti, sub forma de albinute.

Este un aperitiv gustos si de efect, mai ales pentru copii.

TIPS-URI

1

Se poate folosi o branza crema cu verdeata si se poate exclude mararul.

2

Miezul de la rosii ramas poate fi folosit ca masca pentru tenul cu probleme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu telemea si ceva fin de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

ieri la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

ieri la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chec cu somon afumat si ardei copt