Rosii umplute cu cus-cus

de Patty in Mancaruri de legume, 11 Iun 2016 | 4191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 rosii mari;
  • 100 g cus-cus;
  • 100 g bacon;
  • 150 g cascaval;
  • ulei de masline;
  • crema de orez Alpro;
  • sare/piper;
  • patrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rosii umplute cu cus-cus:

Intr-un castron se pune la umflat cus-cusul impreuna cu sarea, uleiul de masline si 200 ml apa clocotita timp de 5 minute.

Cat timp cus-cusul se odihneste in apa clocotita, taiem partea superioara a rosiilor ca niste capace, dupa care scobim rosii cu ajutorul unei lingurite scotand miezul din interior.

Intr-o tigaie rumenim baconul taiat cubulete, dupa care luam de pe foc si adaugam cus-cusul, miezul tocat de la 2 rosii, cascavalul ras, patrunjelul tocat si condimente dupa gust (sare/piper).

Intr-un vas yena asezam rosiile umplute cu compozitia de cus-cus,turnam o canita de apa, apoi introducem la cuptor pentru 45 min. la foc potrivit.

Cand sunt gata se scot si se servesc calde stropite cu crema de orez.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rosii umplute cu cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]