ROSII AROMATE LA BORCAN

de Alexandra Burz in Conserve, 13 Oct 2015 | 5690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg rosii cheryy
  • 500 ml ulei de masline
  • sare marina
  • usturoi
  • busuioc proaspat
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ROSII AROMATE LA BORCAN:

  • Spalam bine rosiile, le uscam, le asezam pe o tava uscata si le lasam la soare aproximativ 3-4 zile pana se usuca.
  • Intr-un bol punem uleiul de masline, sare marina dupa gust, usturoi dupa gust si busuioc prospat tocat marunt.
  • Intr-un borcan curat punem in strturi sos de busuioc cu usturoi, strat de rosii uscate, iar sos, iar rosii si tot asa pana umplem borcanul.
  • Sigilam si pastram la loc racoros.
  • Se pastreaza aproximativ 6-8 luni

TIPS-URI

1

Puteti folosi orice fel de rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "ROSII AROMATE LA BORCAN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

Prăjitura Snickers - Rețeta delicioasă de casă

pe 06.12 la 09:12

Maioneza de casa - Reteta simpla si rapida

pe 05.12 la 14:38

Negresa de post cu nuci - Reteta simpla si gustoasa

pe 05.12 la 11:01

Tort diplomat cu pișcoturi - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 05.12 la 08:03

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]