Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane

de Bucataras Medi in Porc, 2 Oct 2015 | 6922 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 500g carne de porc
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • Maiavem nevoie
  • ulei pentru prajit
  • faina
  • 2 oua mici
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane:

Trecem carnea prin masina de tocat.
Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime.
Indepartam, folosind un cutit, miezul dovleceilor. Carnea tocata o amestecam cu ceapa si mararul taiate marunt. Incorporam oul, adaugam sare si piper dupa gust si amestecam bine. Formam bilute din carnea tocata si umplem fiecare rondea in parte. Apasam usor cu palma pentru aplatizare. Dam rand pe rand fiecare rondea de dovlecel umpluta prin faina. Scuturam pentru a indeparta surplusul de faina si dam apoi prin ou batut. Incingem bine ulei intr-o cratita si prajim rondelele de dovlecei. Cand sunt gata facute si rumene scoatem rondelele de dovlecel pe un prosop absorbant. Se pot servi atat calde cat si reci acompaniate de mujdei de usturoi sau iaurt rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti cu carne tocata de porc si vita