Risotto cu legume

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2012 | 3937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 ardei rosu gras
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 morcov mic
  • 100 gr mazare
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper
  • 220 gr orez
  • 660 ml supa de legume
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu legume:

Legumele  spalate, curatate se taie dupa preferinta. Eu am taiat cubulete, ceapa si usturoiul verde l-am taiat mai marunt (tot cu verdeata). Intr-o tigaie se toarna uleiul de masline si se pune ceapa si usturoiul si se lasa 1 minut pana ce se inmoaie. Apoi adaugam morcovul,  ardeiul si mazarea. Se scutura de 2-3 ori tigaia, apoi adaugam orezul spalat  . Se condimenteaza  cu sare si piper si turnam supa. Se lasa la fiert pana ce scade.

Se serveste cald, dar este foarte buna si rece. Deasupra am presarat ceapa verde tocata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu ardei copt, la Multicooker