Risotto cu ciuperci si carne de porc

de abstract01 in Porc, 29 Mai 2014 | 6459 vizualizari

 

Risotto cu legume si carne, o mancare foarte sanatoasa chiar si pentri copii!

 

INGREDIENTE

  • 2 cescute cu orez
    400g cotlet de porc
    1 ceapa
    10 cl vin alb
    150 g ciuperci
    2 lg de sos de tomate
    ulei,
    sare,
    piper negru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Risotto cu ciuperci si carne de porc:

Se prepara orezul in vasul Philips Multicooker, la functia pentru orez, RICE/PASTA pentru 40 de minute.

Pana la terminarea programului pregatiti sosul: taiati marunt ceapa, carnea si ciupercile. Intr-o tigaie puneti la prajit ceapa la foc redus timp de 5 minute. Cand s-a rumenit ceapa adaugati carnea, apa/supa de legume, ciupercile si sosul de tomate. Adaugati la sfarsit vinul alb pentru un gust mai exotic.

Se serversc separat sau impreuna, dupa preferinte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

mancare potrivita pentru intrega familie

2

pentru copii nu este nevoie sa adaugati vinul, in schimb se poate acoperi cu branza

3

pentru varietate se pot agauga si alte legume: morcovi, masline negre ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Risotto cu ciuperci si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigărui kebab cu lipii - Rețeta ingenioasă, plină de savoare

ieri la 10:06

Chec cu portocale - Deliciul aromat care te va cuceri

pe 11.11 la 11:02

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]