Rigatoni cu sos de rosii

de - Andreea - in Paste, 29 Ian 2014 | 5406 vizualizari

 

Inspiratie :Ideal Decor Food

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip rigatoni
  • 1 ceapa
  • 1 catel usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • zahar
  • sare
  • piper
  • 50 gr masline negre fara samburi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu sos de rosii:

Punem apa la fiert .Cand a inceput sa fiarba,punem sare si pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj( circa 11 minute) .

Separat curatam ceapa,o spalam si o calim in ulei.Adaugam usturoiul curatat si zdrobit,sucul de rosii .Dam la foc mic si lasam sa scada tot sosul,ajungand la consistenta dorita.

Adaugam maslinele feliate si putin zahar.Potrivim de sare si piper.

Cand pastele s-au fiert le scurgem de apa si le amestecam cu sosul.

Se servesc calde .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu sos de rosii si carne tocata