Rigatoni cu piept de pui

de - Andreea - in Paste, 7 Ian 2014 | 7489 vizualizari

 

Ador pastele...se stie :)) ...

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste tip rigatoni
  • 1 piept pui
  • 1 ardei gras rosu
  • 1\2 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rigatoni cu piept de pui:

Pieptul de pui ii spalam si il taiem fasii .

Ardeiul il spalam,il curatam de seminte si il taiem cuburi mari.

Jumatatea de ceapa curatata,spalata o tocam cat mai marunt.

Punem o tigaie la foc potrivit.Adaugam ulei si calim ceapa .Cand ceapa a inceput sa capete o culoare aurie adaugam ardeiul si carnea de pui.Lasam la calit la foc mic adaugand putina apa.Punem sare si piper dupa gust.

Separat punem apa la fiert.Cand aceasta a inceput sa fiarba punem sare si apoi adaugam pastele.Le fierbem in jur de 11 minute ( sau cit este indicat pe ambalaj-dupa tipul si marca pastei) .Cand pasta a fiert,o scurgem de apa .

Adaugam pastele la carnea de pui si mai adaugam putin ulei de masline amestecand bine.

Se servesc calde, optional cu parmigian ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rigatoni cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

pe 27.04 la 19:29

Tort cu mure si ciocolata - Deliciu festiv cu fructe

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli con funghi e prosciutto di pollo