Reteta simpla pentru un blat de tort perfect

de Patricia Iordache in Dulciuri, 25 Iul 2013 | 626339 vizualizari

COMENTARII (98)

Sidy 1

23.11.2013, 08:15

Minunat !

Mirela Suba 1

23.11.2013, 10:06

felicitari este un blat minunat

Larisel 1

27.11.2013, 18:42

Perfect

elena_pop1 1

07.12.2013, 10:43

Chiar ca este un blat perfect! Nu se lasa cand il scoti din cuptor, se taie perfect, este pufos. Este printre retele mele preferate. Multumesc si felicitari !

Blackrose 1

10.12.2013, 23:57

Foarte dezamagita de reteta! Este prea compact, deloc pufos!

Codrin 1

24.12.2013, 15:17

perfect

tanyapatap 1

27.12.2013, 20:25

flory40 1

29.12.2013, 12:29

de ce sa lasat blatul dupa racire.

Alexandra Burz 1

30.12.2013, 15:52

mihaela_miha 1

30.12.2013, 18:57

o porcarie!mi sa lasat in jos si imi trebuia de revelion!!sa faci tu si in loc de perfect pune "sricat,,!!

gabytza26 1

04.02.2014, 20:49

Mie mi-a iesit foarte bine.Inainte faceam tortul dupa alta reteta dar am zis sa incerc si reteta asta si mi-a iesit minunat.

vikaCi 1

01.03.2014, 15:32

l-am facut de zeci de ori, dar chiar asa de pufos ca pe foto nu mi-a iesit, oricum sint multumita, probabil forma mea are diametrul mai mare

Ligia Bxl 1

08.03.2014, 15:19

mihaela_miha nu vreau sa fiu rea asa ca tine, stricat a fost al tau,cum poti jigni fata cand asa ia iesit? crezi ca poza e copiata?si cata lume a incercat pe aici si le-a reusit numai tie nu,nu e frumos cum te manifesti si jignesti,eu l-am facut si mia iesit super,inseamna ca nu ai habar sa faci un blat,mai incearca si vei vedea ca ceva nu e in regula la tine nu la ea

Ligia Bxl 1

08.03.2014, 15:20

am uitat sa-ti multumesc ptr reteta,super tare

gabrielajompan 1

15.04.2014, 11:20

Am incercat reteta si mi-a iesit blatul mult mai frumos decat in poza atasata retetei ,tava mea avand diametrul de 24 cm.Poate unele dintre doamne nu pun suflet,caci asta e ingredientul secret..

Mada22 1

17.04.2014, 17:58

super bun,,a iesit super,asi l-am facut...si mia iesit genial...foarte buna reteta, explici foarte frumos reteta.. te pup

deeyta 1

16.05.2014, 21:27

buna!am incercat si eu reteta si mi-a iesit perfect pana s-a copt blatul si l-am scos din cuptor,iar la 5 min.dupa mi s-a lasat f.urat .Trebuia sa-l las cumva sa se raceasca in cuptor k eu l-am scos direct dupa coacere si era cam frig in bucatarie k era deschis geamul...oare asta sa fie cauza?....ai putea sa ma lamuresti si p mn ,te rog,pt .ca vreau sa mai incerc o data si nu vreau sa repet greseala.multumesc

Aletta 1

02.07.2015, 21:40

O sa il incerc

dantes 1

19.08.2016, 07:34

Super!

Roxana RominaGati Ciutan 1

07.08.2018, 14:09

Mi-a iesit dar in niciun caz nu e asa pufos... abia am reusit sa-l tai in 2....

CosminaCostache 1

01.10.2018, 20:57

Abia am reunir datos il tai in 2💩💩💩💩

CosminaCostache 1

01.10.2018, 20:58

Abia am reusit sa il tai in 2💩💩👎👎👎

abstract01 1

17.12.2018, 22:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tarte cu caise si crema de lamaie