Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

de Bucataras in Pui, 9 Apr 2024 | 3161 vizualizari

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:00
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • subtitles off, selected

       

      Andra Mihail vă arată astăzi o modalitate ingenioasă de a folosi snitelele de pui rămase de la o cină anterioară, transformându-le într-o rețetă delicioasă cu sos de parmezan și usturoi. Această idee simplă îți va economisi timpul și banii și îți va oferi o masă super gustoasă a doua zi!
      Pentru Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi sunt necesare următoarele ingrediente: șnițele de pui, usturoi, smântână, parmezan.

       

      INGREDIENTE

      • Ingrediente Rețeta de pui cu sos de parmezan și usturoi:
      • 4-5 bucăți de snitele de pui
      • 1 ceapă
      • 5-6 căței de usturoi, mărunțiți
      • Praf de usturoi
      • 3-4 linguri de ulei de măsline
      • 400 g smântână de gătit
      • 50-60 g parmezan ras
      • oregano proaspăt
      Portii: 2
      Timp de preparare: sub 30 minute

      MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

      Iata cum se prepara Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi:

      Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Adaugați si untul.

      Tocați mărunt ceapa și usturoiul și adăugați-le în tigaie. Căliți puțin până devin aurii.

      Turnați smântâna de gătit in tigaie și amestecați bine pentru a combina toate ingredientele. Adăugați parmezanul ras și continuați să gătiți sosul până când se îngroașă ușor și parmezanul se topește complet. Condimentați cu sare și piper după gust.
      Presărați puțin praf de usturoi peste snitelele de pui pentru a adăuga un plus de aromă si adăugați-le peste sosul de smântână.

      Presărați oreganol proaspăt peste sosul de pui cu parmezan și usturoi. Serviți șnitelele de pui cu sos de parmezan și usturoi calde alături de orez, paste sau legume proaspete.

      Simplu si gustos, nu-i așa?

      Dacă îți rămân șnițele, le poți tranforma într-un delicios Pui cu sos de parmezan si usturoi, Snitel unguresc  servite cu o Salata de cruditati.

      Vezi si reteta de Frigarui de pui cu usturoi si parmezan.

      Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
      Cele mai

      Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

      Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

      ieri la 09:50

      Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

      pe 01.07 la 10:33

      Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

      pe 30.06 la 15:08

      La Multi Ani,
      Sărbătoriților de astăzi

      TOP
      utilizatori

      MotanLaOale

      1049 puncte

      mirela0911

      1000 puncte

      Gherca Daniela

      1000 puncte

      RODIMUR

      222 puncte

      CONTACT

      Contact

      Bucataras.ro
      hello@bucataras.ro

      RETETA RECOMANDATA
      Pui cu cartofi si sos bechamel