Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt

de RuxyRux in Prajituri, 21 Noi 2010 | 14710 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
Buni si pentru copii dar si pentru adulti...deliciosi!

 

INGREDIENTE

Reteta de preparare a papanasilor

Pentru compozitie...

  • 350 gr de branza de vaci
  • 3 linguri iaurt
  • 2 oua
  • 3 linguri gris cu varf
  •  un praf sare
  • vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 3 linguri zahar( sau mai gustati inainte sa puneti oul si potriviti dupa gustul vostru)

  Pesmetul in care-i tavalim:

  • pesmet si doua linguri de unt plus doua trei linguri zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt:

Reteta de preparare a papanasilor

Amestecati ingredientele pentru compozitie. Luati cu lingura si fierbeti pana se ridica la suprafata.

Intre timp topiti untul in tigaie adaugati pesmetul si zaharul pudra si rumeniti foarte putin.

 Scoateti papanasii cu o spumiera, lasat-i la scurs apoi tavaliti-i in pesmet si...pofta buna!

 Serviti papanasii cu crema de vanilie si dulceata de visine...sunt fantastic de buni!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor fierti cu branza dulce si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

jolygina 1

21.11.2010, 22:36

trimite-mi si mie unu pe mail ca eu nu am reusit nici pana in ziua de azi sa fac ,nu imi ies

RuxyRux 1

21.11.2010, 22:38

Cum sa nu iasa?...Poate le fierbi prea mult?...hay mai incearca...

Cris2711 1

12.03.2011, 14:37

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza si fulgi de porumb