Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca

de Bucataras Monica in Dulciuri, 1 Feb 2015 | 5234 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 2 oua
  • 1 kg branza de vaca
  • 1 lingurita sare
  • 50 g zahar tos
  • 1 plic praf de copt
  • 300 ml ulei
  • faina cat cuprinde
  • coaja de lamaie/portocala
  • smantana
  • dulceata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca:

Reteta de preparare a papanasilor Se framanta branza cu sarea, se adauga apoi zaharul, uleiul, cele 2 oua, coaja de lamaie, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt. Se framanta pana compozitia devine una consistenta, dar nu foarte tare.

Se presara faina pe o tava si se fac bilute, se preseaza usor si se da o gaura in mijlocul acestora.

Punem uleiul la incins si ii prajim, dar nu foarte mult, pana devin usor rumeni.

Dupa ce acestia sunt gata ii "rasfatam" cu iaurt sau smantana si dulceata, eu am optat pentru dulceata de cirese amare.

Pot fi serviti atat calzi cat si reci. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor deliciosi cu branza de vaca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

pe 12.07 la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu dulceata de cirese negre