Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

de ageamanu in Aperitive / Garnituri, 30 Iul 2009 | 13247 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar

 

Reteta de preparare a papanasilor
Este o gustare deosebita de vara, foarte gustoasa si in acelasi timp sanatoasa. Este o mancare potrivita pentru copii, iar in cazul in care nu agreeaza mararul, puteti sa eliminati acest ingredient. Pe de alta parte este o reteta foarte usor si rapid de preparat, iar ingredientele sunt la indemana oricui. Incercati si nu veti regreta!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • un dovlecel potrivit de mare aprox.1kg;
  • branza telemea sarata, sfaramata-300g;
  • marar tocat marunt-o legatura-facultativ;
  • un ou;
  • trei linguri de faina.
  • ulei pentru prajit
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar:

Reteta de preparare a papanasilor

Se curata dovlecelul de coaja si seminte in cazul in care acestea sunt formate, dupa care se da pe razatoarea mare si se stoarce bine de zeama. Se amesteca dovlecelul ras cu restul ingredientelor. Trebuie sa rezulte o compozitie groasa ca un pandispan sau ca o coca de clatite mai vartoasa. Daca este prea moale se mai adauga putina faina.

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga apoi din compozitia de papanasi gramajoare egale , cu o lingura.

Se prajesc bine pe ambele parti.

 

POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor de dovlecei cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]