Reteta de preparare a papanasilor cu smantana şi dulceata de mure

de kukibella in Prajituri, 10 Iul 2013 | 4496 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 350 gr.branza dulce;
  • 2 oua;
  • 50 gr.griş;
  • 100 gr.zahar;
  • 200 gr.faina;
  • 1 pliculet(5 gr.)bicarbonat stins cu otet,coaja rasa de la o lamaie;
  • un praf de sare;
  • dulceata de mure;
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana şi dulceata de mure:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza,ouale,grişul,coaja rasa de lamaie,zaharul se amesteca;

Se adauga bicarbonatul şi faina şi se framanta.Aluatul trebuie sa fie un pic mai tare;daca mai este nevoie se mai adauga faina.

Se da aluatul obtinut la rece ptr.30 de minute

Se formeaza un sul care se taie ın bucati egale,se pastreaza un pic de aluat ptr. bilute.

Se prajesc ın ulei ıncins.Se scot pe şervetele şi se servesc cu smantana şi dulceata.

TIPS-URI

1

se servesc calzi

2

puteti folosi orice alta dulceata

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana şi dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert - reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de afine