Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mure

de ralu_ca in Dulciuri, 31 Mar 2013 | 7302 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor Rapid si gustos!

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 4 oua
  • 400 g branza dulce
  • 1 lingurita bicarbonat sodiu
  • 2 linguri gris
  • 2 linguri zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 1 fiola esenta lamaie
  • sau coaja de la o lamaie
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde

Pt ornat:

  • dulceata ( eu am folosit de mure )
  • smantana
  • bucati mici de ciocolata
  • zahar pudra vanilat

Pt prajit:

  • ulei
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mure:

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas spargem ouale, le batem cu telul, apoi pe rand adaugam toate ingredientele mentionate, pana se formeaza o coca ( sa nu se prinda prea tare de maini ). Dupa aceea, incepem sa modelam papanasii, bilute mai mari si mai mici. Celor mari le facem cate o gaura si formam "covrigelul".

Intr-o cratita incingem uleiul si prajim papanasii.

Dupa ce ii scoatem, pregatim farfuria, asa cum este prezentata in imagini.

Incercati, se fac foarte usor si musafirii apreciaza gustul si designul.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de castraveți - Explozie de arome și vitamine într-o rețetă simplă

ieri la 10:37

Paste delicioase - Rețeta simplă cu doar 6 ingrediente

pe 25.02 la 08:56

Negresa cu oreo - Reteta simpla si delicioasa

de Rocsi 9

pe 24.02 la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

pe 24.02 la 11:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat 2