Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 22 Feb 2012 | 6425 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor m-am inspirat de la diana(onesta)si ii multumesc pentru reteta,

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri gris
  • coaja de portocala
  • zeama de portocala
  • un praf de sare
  • faina
  • smantana
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata:

Reteta de preparare a papanasilor

Mixam albusurile cu un praf de sare,adaugam zaharul si mixam bine,adaugam galbenusurile,amestecam cu o lingura,adaugam branza,grisul,coaja de potrocala,praful de copt,faina pana iese un aluat elastic si nelipicios.

Infainam masa de lucru,din aluat facem un rulou,pe care il taiem felii cu cutitul trecut prin faina,

La fiecare i-am facut un orificiu,dintr-o bucata de aluat am facut gogosele egale cu numarul de bucati.

Le prajim pe ambele parti in ulei incalzit,le scoatem pe un servetel absorbant.

Le servim cu smantana si ciocolata sau gem,

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Lau 1

23.02.2012, 11:05

multumesc fetelor va servesc cu cea mai mare placere

DIANA B 1

23.02.2012, 13:00

Ce-mi plaaaaaaaaaaaaaaaaac , trebuie sa mai fac si eu , dar de data asta ii voi face copti in cuptor (am primit o reteta cu-asa ceva)

Lau 1

23.02.2012, 13:16

diana astept poate o fac si eu mersi pentru reteta au iesit super buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert reteta de preparare a papanasilor cu branza proaspata de vaci