Reteta de preparare a papanasilor

de vero_closca in Prajituri, 28 Mar 2010 | 7651 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci proaspata
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 1 varf lingurita bicarbonat
  • 1 esenta vanilie
  • 200 gr faina
  • smantana
  • dulceata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor Branza se amesteca cu zaharul si bicarbonatul. Se incorporeaza apoi ouale si vanilia, iar la sfarsit faina.Se formeaza din aluat bile de dimensiunea pumnului.Se strapunge bila cu degetul prin centru, apoi treceti bila prin faina. Usor, mariti gaura din mijloc si aplatizati putin colacul obtinut.
Prajiti papanasii in uleiul incins pe ambele parti pana sunt rumeni.
Serviti cu smantana si dulceata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2010, 07:29

deliciosi

nadina73 1

30.03.2010, 02:27

asa i fac si eu sant grozavi de buni

MIUTA 1

07.12.2010, 10:39

5 furcu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]