Reteta de preparare a papanasilor

de ralu_river in Dulciuri, 12 Noi 2012 | 3937 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 gr branza de vaci
  • 100 gr zahar
  • 2 oua
  • 1/4 lgt bicarbonat
  • 200 gr faina
  • smantana
  • esenta vanilie
  • dulceata
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Se amesteca branza cu bicarbonat si cu zahar. Se adauga ouale, vanilia, apoi faina. Se amesteca scurt cu mixerul ca sa se omogenizeze bine. Se incinge o tigaie cu mult ulei, se formeaza bile din aluat de marimea unui pumn, se strapunge bila cu degetul in centru si se da prin faina, dupa care se prajesc papanasii pe ambele parti, circa 5 minute.

Se servesc cu smantana si dulceata. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]