Reteta de preparare a papanasilor

de alldaycooking in Dulciuri, 1 Mai 2011 | 4861 vizualizari

 

 Reteta de preparare a papanasilor

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 150 gr branza de vaci
  • 1 lingura de smantana
  • 1 ou
  • 1 plic de zahar vanilat
  • un varf de lingurita de bicarbonat de sodiu
  • 8-9 linguri de faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Am omogenizat branza de vaci cu smantana, oul, bicarbonatul de sodiu si zaharul vanilat, apoi am adaugat 5 linguri de faina. In functie de consistenta compozitiei poate este necesar sa se mai adauge putina faina. Cu ajutorul unei linguri am luat din aceasta compozitie si am tavalit in faina bile la mijlocul carora am facut cate o gaura. Se vor face un numar egal de bilute. Papanasii modelati se prajesc in baie de ulei bine incinsa. Se scot din ulei si se aseaza pe hartie absorbanta. I-am servit cu putin iaurt si inghetata de ciocolata cu visine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor