Reteta de preparare a papanasilor

de MotanLaOale in Prajituri, 20 Feb 2011 | 18277 vizualizari

 

Reteta de preparare a papanasilor
MI-au facut pofta fetele pe site de papanasi, asa ca am executat si eu....

 

INGREDIENTE

  • Reteta de preparare a papanasilor
  • 500 g branza de vaci
  • 2 oua
  • 2 linguri zahar
  • 220 g faina
  • 1 praf copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • Un praf de sare
  • Ulei pt prajit
  • smantana,
  • dulceatza
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de preparare a papanasilor:

Reteta de preparare a papanasilor

Branza, ouale, zaharul, zaharul vanilat, un praf de sare si coaja de lamaie se amesteca bine pana devine o pasta cremoasa.

Faina se amesteca cu praful de copt se toarna deasupra si se amesteca pana se omogenizeaza si devine un aluat moale si lipicios din care vom modela papanasi.

Se ia cate o lingura din compozitite se tavaleste prin faina si se face o forma rotunda plata si cu gaura la mijloc.

Papanasii se  prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti. Se scot pe hartie absorbanta.

Eu prefer pentru papanasi smantana si dulceatza.

Eu am avut dulceata de visine.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

pentru un plus de aroma puteti adauga in compozitia de papanasi putina esenta de rom

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de preparare a papanasilor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasca poloneza cu branza de vaci si blat de cacao