Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie

de ralu_ca in Mancaruri de post, 7 Iun 2013 | 36009 vizualizari

 

Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie
Ceva simplu si cu gust de... copilarie
Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: pasat, zahar, ceapa, ulei

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

  • 500 g pasat
  • sare
  • 1 cana zahar
  • 4 cepe
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

Cum se prepara Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie:

Pentru inceput spalam pasatul foarte bine, apoi in cratita adaugam apa ( atat cat sa-l acopere ) si se lasa la fiert, approximativ 1/2 ora (atat cat consideram ca el s-a fiert). Intre timp ceapa o tocam, apoi o prajim in putin ulei. Cand pasatul este aproape gata, adaugam zaharul ( daca doriti si mai dulce, cantitatea va apartine ), iar la final turnam ceapa prajita si amestecam pana se omogenizeaza.

Pofta buna!

Cu pasat puteti prepara si reteta de Sarmale manastiresti sau Calbas cu pasat

Va recomandam sa incercati si reteta Sarmale cu Pasat

TIPS-URI

1

se poate servi si rece si cald

2

pastul este acel porumb macinat mai mare

Daca ti-a placut reteta noastra "Reteta de Pasat, desertul simplu si gustos din copilarie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale de post cu crupe (pasat) de porumb si ciuperci