Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie

de mimmi in Paste, 22 Aug 2011 | 7092 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat avem nevoie de:
  • 150 g faina
  • 150 g gris
  • 3 oua
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 150 g spanac
  • 250 g branza(eu am pus perlute de branza)
  • 1 ceapa mica
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare,nucsoara,piper Pentru sos :
  • unt
  • salvie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie:

Prima data pregatim aluatul:

Am framantat un aluat din toate ingredientele,il framantam foarte bine pana se dezlipeste de pe maini si de bol. Punem aluatul in folie de aluminiu si il dam la frigider pentru 1 ora.

Intre timp pregatim umplutura:

Tocam ceapa si usturoiul si le calim in putin ulei. Adaugam spanacul si le calim impreuna dupa care le lasam la racit. Branza o punem la strecurat. Dupa ce s-a racit spanacul il amestecam cu branza si condimentam dupa gust cu sare,piper si nucsoara.

Scoatem aluatul din frigider,intindem o foaie subtire,taiem formele,in mijlocul fiecarei forme punem o lingurita de umplutura,cu o pensula inmuiata in apa,ungem marginile dupa care le lipim. Fierbem ravioli in apa cu sare si o lingura de ulei. Topim untul,adaugam o lingura de ulei si salvie taiata marunt. Scoatem ravioli in untul cu salvie si ii intoarcem pe foc mic cca 3 minute.

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu spanac si branza aromati in unt si salvie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
3 Cheese Lasagna