Ravioli cu carne si sos de rosii

de lia maria in Paste, 21 Mai 2012 | 8667 vizualizari

 

Cina e gata, va astept la masa :))))

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 400 g faina
  • 2 oua
  • 150ml apa
  • ½ lingurita sare
  • Umplutura:
  • 200 g carne tocata, calita
  • Sos:
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri apa
  • 1 lingurita miere
  • ½ lingurita usturoi granule
  • sare
  • piper alb
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu carne si sos de rosii:

Framantam un aluat bine lucrat pe care-l intindem cat mai subtire.Taiem dreptunghiuri, pudram forma cu faina, asezam aluatul, apasam putin cu degetul , adaugam in fiecare gropita cate putina carnita pana le umplem pe toate. Deasupra intindem alt dreptunghi de aluat si cu sucitorul rulam, apasat deasupra formei.

Punem o oala cu apa la fiert si cand clocoteste punem coltunasii si-i fierbem cam 15’, apoi ii clatim sub jet de apa rece.

Pt sos: punem ingredientele intr-o craticioara le amestecam si le lasam sa dea 2-3 clocote.

Servim coltunasii calzi cu sos deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]