Ravioli cu branza

de Lau in Paste, 13 Sep 2012 | 8084 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PASTA
  • 3 oua
  • 1 praf de sare
  • cca 300 g faina
  • UMPLUTURA
  • 2 cutii de crema de branza cu verdeata
  • 2 oua
  • 1 lingura cu faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ravioli cu branza:

Ouale le amestecam cu un praf de sare dupa care adaugam treptat faina, trebuie sa iasa o coca nelipicioasa (o invelim in folie alimentara si dam la frigider cca 30 min)

UMPLUTURA-amestecam crema de  branza cu ouale batute si faina (sare daca este nevoie)

Impartim coca (oprim o bucata restul punem in frigider) si o intindem in foaie subtire pe masa infaianta. Cu un pahar decupam cercuri si in mijloc adaugam cate o lingurita de crema de branza, ungem o margine cu un pic de apa si lipim, presam cu furculita pe marigine si asezam pe o tava infainata

Repetam operatiunea pana terminam.

Punem apa cu sare intr-o oala,cand fierbe apa adaugam ravioli si ii fierbem cca 7 min(scoatem unul si gustam)ii scoatem cu o paleta si ii lasam sa se scurga

Noi am servit cu smantana si sos de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Ravioli cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ravioli de casa cu umplutura de branza si busuioc