Rasol de pui

de Dya Daniela Andrei in Pui, 10 Mai 2011 | 14994 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (prefer puiul crescut la curte pentru rasol)
  • legume: morcovi, cartofi si optional telina, pastarnac, ceapa,
  • usturoi,
  • sare dupa gust,
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de pui:

Puiul se spala,  se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare. Se spumuieste, apoi se adauga legumele, in prealabil spalate si curatate;  se fierb la foc mic.

Se poate servi cu mujdei de usturoi (facut din usturoi, patrunjel verde, smantana, ulei de masline, zeama de lamaie, putin ardei iute - amestecate in blender pana se obtine o crema) sau cu sos de hrean.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pui gatit cu orez basmati si mazare