Rasol de porc afumat, la cuptor

de gaby_duceag in Porc, 29 Oct 2013 | 12927 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc dezosat, semi-afumat
  • 150 ml ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri sos de soia
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • coriandru boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc afumat, la cuptor:

Treaba asta...n-are nevoie nici de prea multa prezentare nici de fro reteta sofisticata.

Intr-un vas inalt, termorezistent, turnati uleiul.

Asezati frumusel rasolul.

Intr-un bol amestecati zeama de lamaie impreuna cu condimentele enumerate, dupa gust.

Turnati peste rasol.

Asezati deasupra vasului hartie de copt iar deasupra un capac, incat vasul sa fie bine acoperit (astfel rasolul se va prepara atat in ulei cat si in aburul format in interior)

Dati vasul la cuptor si lasati o ora si jumatate. La jumatatea timpului invartiti rasolul si pe cealata parte.

Restul...e poveste...

Mamaliga, muraturi, ochiuri, branza framantata, piure, orez sunt...doar cateva dintre idei, dar eu pun si ca atare, pe-o felie de paine proaspata :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc afumat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (36)

roxana_simona 1

30.12.2013, 00:56

super

babi5 1

29.11.2014, 06:03

Pushaa 1

14.12.2014, 11:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]