Rasol de porc afumat, la cuptor

de gaby_duceag in Porc, 29 Oct 2013 | 12160 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de porc dezosat, semi-afumat
  • 150 ml ulei
  • zeama de la o lamaie
  • 2 linguri sos de soia
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • pudra de usturoi
  • coriandru boabe
  • foi de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rasol de porc afumat, la cuptor:

Treaba asta...n-are nevoie nici de prea multa prezentare nici de fro reteta sofisticata.

Intr-un vas inalt, termorezistent, turnati uleiul.

Asezati frumusel rasolul.

Intr-un bol amestecati zeama de lamaie impreuna cu condimentele enumerate, dupa gust.

Turnati peste rasol.

Asezati deasupra vasului hartie de copt iar deasupra un capac, incat vasul sa fie bine acoperit (astfel rasolul se va prepara atat in ulei cat si in aburul format in interior)

Dati vasul la cuptor si lasati o ora si jumatate. La jumatatea timpului invartiti rasolul si pe cealata parte.

Restul...e poveste...

Mamaliga, muraturi, ochiuri, branza framantata, piure, orez sunt...doar cateva dintre idei, dar eu pun si ca atare, pe-o felie de paine proaspata :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Rasol de porc afumat, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Muschiulet de porc invelit in bacon si umplut cu carnat