Raffaello

de lira in Dulciuri, 11 Iul 2010 | 10687 vizualizari

 

Raffaello imi amintesc mereu de copilarie. Nu spun mai mult....

 

INGREDIENTE

  • 150 g margarina
  • 200 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 g + 50 g nuca de cocos
  • 150 g lapte praf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Margarina se taie bucati. Untul eu l-am bagat 20 sec. la microunde, dupa care le punem in robot.

Adaugam zaharul, laptele praf si cocosul si mixam compozitia. Din cocos punem doar 200 g, restul il pastram sa dam bilele de raffaello din el.

Compozotia rezultate o dam la frigider pentru aproximativ o ora sa se intareasca putin untul.

Formam bile de marimea unei nuci pe care le dam prin nuca de cocos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

lira 1

12.07.2010, 10:53

pai eu asta e reteta care o am de raffaello, daca vrei poti sa te uiti si la alte variante pe internet, Sunt care au si foi de napolitane..... si pe langa margarina dulce mai este si lapte praf

Anna0727 1

13.07.2010, 22:35

super buna reteta....mai ales ca in curand va fi ziua mea,pe 27.07. cu siguranta voi merge pe mana ta
inca o odata multumesc pentru reteta

lira 1

13.07.2010, 22:50

Anna draga mea iti doresc La multi ani! de pe acum si toata fericirea din lume. Sa ai alaturi persoane care te iubesc ... si o portie de Raffaello

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de fursecuri arici