Raffaello

de daniastefania in Prajituri, 2 Aug 2015 | 11404 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 100 ml frisca
  • 150 gr cocos
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Raffaello:

Se pune frisca sa fiarba. Cand incepe sa fiarba, se ia de pe foc si se adauga ciocolata bucatele. Se amesteca bine, sa se topeasca ciocolata. Apoi se adauga 100 g cocos. Se amesteca bine si se da la frigider, sa se intareasca. Apoi modelam bilute pe care le tavalim prin cocosul ramas. Delicioase! Sper sa va placa si voua!

Daca ti-a placut reteta noastra "Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Gicuta 1

10.08.2015, 10:19

Aria 1

11.08.2015, 15:16

Frisca lichida?

Aria 1

11.08.2015, 15:17

De care frisca trebuie?Trebuie frisca lichda?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu cacao, cafea si scortisoara