Racituri de pui

de Julie in Pui, 17 Ian 2011 | 14350 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui,
  • cateva boabe de piper, 
  • 1 morcov, 
  • sare,
  • 2-3 catei de usturoi,
  • gelatina,
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Racituri de pui:

Se pune carnea la fiert in apa cu sare si boabe de piper.Se spumeaza . Cand carnea a fiert si se desprinde de pe os ,se scoate si se repartizeaza in caserole. La fel si morcovul ,care se taie rondele.  In zeama ramasa se adauga usturoi pisat, sare ,delikat dupa gust si gelatina ,care a fost inmuiata si dizolvata la baie de aburi. Se strecoara lichidul de mai multe ori pentru a deveni limpede, si se pune peste carnea din caserole. Se lasa la rece pana se incheaga. Se rastoarna in momentul servirii si se decoreaza cu patrunjel verde.
Se pot folosi felii de ou fiert si de gogosari pentru un aspect mai deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Racituri de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]