Racitura (piftie) de porc

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 15294 vizualizari

COMENTARII (8)

Bunica 1

12.04.2010, 16:31

E foarte buna si usor de realizat! Un mod nou de preparare.Puse toate la fiert ,inclusiv usturoiul se prepara usor. Te-ai gandit sa mai apuci cu raciturile pana nu da caldura? E foarte buna si pentru dieta, dar carnea sa fie de pasare.

nadina73 1

12.04.2010, 17:29

mare dreptate ai mihaela

nadina73 1

12.04.2010, 17:30

cred ca ti-am facut pofta de racitura asaarat foarte bine sa sti ca sutului meu i place tare mult cu ceapa sa o manance arata foarte bine nota 10

nadina73 1

12.04.2010, 17:32

mihaela imi cer scuze bunica ma vrut sa zic ca are mare dreptate cu dieta

Bucataras Medi 1

12.04.2010, 18:38

Ce asi manca o portie....................

mihaelar63 1

12.04.2010, 20:47

eu cred ca la fel de bine se pot prepara si cand e mai cald , le punem la frigider , esential este sa ai carnea proaspata , reusita atunci este asigurata ,
bunica , eu ii fac la consort mancarea favorita cand am vre-un interes ascuns
de data asta interesul se numeste cuptor cu microunde sau masina de paine

ana 1

13.04.2010, 13:56

si eu o portie pls

mihaelar63 1

13.04.2010, 14:03

Ana , cele din imagine , nu mai sunt . dar am puse pentru inca o tura in congelator si fac cat ai zice ,, peste ''

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racituri de porc