Quiche Lorraine

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2011 | 5153 vizualizari

 

Este reteta originala "de la mama ei"

 

INGREDIENTE

  • 300g sunculita
  • partea alba de la 1praz
  • 3linguri ulei de masline
  • 300g branza de capra sau alta branza
  • 7oua
  • 200ml smantana
  • 1pachet de foietaj
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche Lorraine:

Sunculita taiata cubulete se pune intr-o tigaie cu ulei si se caleste impreuna cu prazul taiat rondele,dupa care se condimenteaza;se captuseste o forma de tort cu fundul detasabil cu aluat de foetaj,in interior se pune jumatate din prazul calit,deasupra bucatele de branza,4galbenusuri si 3oua intregi amestecate cu smantanase rastoarna peste branza apoi restul de praz;se da la cuptor 30min.

TIPS-URI

1

dupa plac,se serveste si calda

2

si rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche Lorraine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

Ciocănele de pui cu sos de muștar și capere - Mâncarea delicioasă și rapidă

pe 26.05 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua cu legume la tigaie(Menemen)