Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel

de -Licurici- in Ton, 11 Aug 2016 | 4849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:

100g unt rece; 200g faina; 5 linguri de apa; 4-5 rosii deshidratate; sare.

  • Pentru umplutura:

3 oua; 2 linguri smantana grasa; 80g branza Cheddar; o conserva ton bucati; 3-4 rosii deshidratate; 8 buc sparanghel la borcan; cateva fire de chives (cepsoara); 2 buc inimi anghinare; sare; piper.

Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel:

Pentru aluat, se amesteca faina cu sarea si untul taiat cubulete. 

Se framanta cu degetele, pana se amesteca, apoi se adaugat apa si rosiile deshidratate, taiate marunt.

Se formeaza o bila din aluat si se baga la frigider, pentru o ora.

Se scoate aluatul din frigider, se intinde, in forma rotunda, pe masa tapetata cu faina, apoi se aseaza intr-o forma de tarta si se baga la cuptorul preincalzit, 20min.

Intre timp, se pregateste umplutura.

Se bat ouale cu branza cheddar rasa, sare si piper.

Se adauga smantana, tonul scurs bine, cepsoara si rosiile deshidratate, taiate marunt.

Umplutura se toarna in tava, se pune sparanghel si inimi de anghinare taiate pe jumatate deasupra si se baga la cuptor pentru inca 20min.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Quiche cu ton, rosii deshidratate si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]