Punci cu rom

de Dea_Dea in Prajituri, 21 Iun 2014 | 9813 vizualizari

 

Prajitura copilariei mele, atunci ii zicea punci cu rom, sau cartof sau bradut.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr biscuiti macinati
  • 10 linguri zahar
  • 150-200 gr unt
  • esenta de visine Dr. Oetker
  • 250-300 ml apa
  • 2-3 linguri cacao
  • esenta de rom Dr.Oetker
  • GLAZURA:
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca lichida
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Punci cu rom:

Apa cu zaharul si cu untul se pun pe foc pana se topeste untul si da in clocot . Se adauga biscuitii macinati , se omogenizeaza, se adauga esenta de rom, esenta de visine si cacaoa. Se amesteca si se mai lasa 2-3 min apoi se lasa la racorit.

Glazura: Ciocolata se rupe bucati se pune frisca lichida si se topeste pe abur.

Luam compozitie in mana si o modelam fie conica fie cilindrica si glazuram .

TIPS-URI

1

Se pot pune si visine din visinata sau ce doriti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Punci cu rom" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Anett 1

22.06.2014, 10:47

suuuper!

tarasmariana 1

23.06.2014, 06:11

Minunata!

tarasmariana 1

23.06.2014, 06:12

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura chinezeasca