Pulpe umplute cu cascaval

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 4 Dec 2010 | 8189 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe
  • cascaval
  • felii de hamon
  • carnat uscat de curcan
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe umplute cu cascaval:

Spalam si dezosam pulpele, apoi le condimentam cu sarepiper si cimbru.

Taiem cascavalul felii, carnatul cubulete.

Umplem pulpele cu cascaval, si cu carnatul taiat cubulete, apoi le prindem cu 2-3 scobitori.

Punem pulpele intr-o  tava termorezistenta unsa cu ulei, pe care o dam la cuptor pentru 40 de minute.

La jumatatea intervalului le intoarcem pe cealalta parte si vom pune feliile de hamon deasupra.

Noi am servit alaturi de http://www.bucataras.ro/retete/14409/cartofi-taranesti.html si

 

http://www.bucataras.ro/retete/4679/salata-de-ardei-copti.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aripioare de pui la capac