Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc

de Bucataras Monica in Pui, 1 Feb 2015 | 3893 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi mari
  • 3,4 catei de usturoi
  • ulei
  • sare
  • 4 pulpe
  • busuioc
  • 1 pahar vin rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc:

Se spala pulpele,se ung cu ulei si se adauga in tava unsa,cartofii taiati cubulete in prealabil se aseaza in jurul pulpitelor. Usturoiul se taie feliute si se presara peste acestea impreuna cu busuiocul tocat marunt.

Se lasa la cuptor circa 30 minute dupa care se adauga vinul si se mai lasa inca 15/20 de minute. Depinde de cuptor si de temperatura acestuia.

Se pot servi cu mamaliguta calda si cu un delicios mujdei de usturoi. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe si cartofi la cuptor cu vin si busuioc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]