Pulpe la rotisor

de Moni_alex in Pui, 16 Feb 2016 | 5772 vizualizari

 

Delicioase si preferate de musafiri!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 3 cepe
  • un ardei rosu
  • 2 rosii
  • un morcov
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • o lingurita vegeta
  • o lingurita boia dulce de ardei
  • piper mozaic
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe la rotisor:

Se parlesc pulpele de pui, se spala si se usuca bine.

Se condimenteaza cu sare, vegeta, piper, boia si se ung cu 2 linguri de ulei.

Se curata un morcov si o ceapa si se taie rondele apoi se amesteca cu pulpele si se pun intr-un vas la frigider pentru 2-3 ore.

Se spala rosiile, se curata ceapa si ardeiul si se taie bucati mai mari pentru a incapea la rotisor.

Se pune ceapa, rosie, ardei, o pulpa, se continua cu ceapa, rosie, ardei iar pulpa si se repeta pana la ultima pulpa si la final iarasi legume.

Se fixeaza bine la rotisor, se pune apa si legumele( care au fost cu pulpele la frigider) in tava aragazului si se lasa la rotisat aproximativ 90-100 minute pana se rumenesc foarte bine.

Din cand in cand se ung cu uleiul ramas din amestecul de la frigider.

Cand s-au rumenit, se scot din cuptor, se scot tepusele si se aseaza pulpele cu legumele deasupra.

Se servesc cu garnitura, salata sau muraturi.

POFTA BUNA!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe la rotisor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

un_pisoi_indragostit 1

17.02.2016, 09:50

deci...arata intr'un mare fel! sunt fabuloase! felicitari!

Moni_alex 1

17.02.2016, 10:19

Multumesc!

Stefania1964 1

17.02.2016, 14:07

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ostropior oltenesc cu pui