Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin

de Sidy in Pui, 29 Aug 2010 | 9203 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pulpe de pui
  • cartofi noi
  • 100 ml vin alb
  • 4-5 catei de usturoi
  • o ceapa rosie
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • unt
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin:

Pulpele se spala se sterg bine de apa apoi se cresteaza cu un cutit. Se condimenteaza bine cu sare, piper, boia sau alte condimente pentru friptura si se dau apoi la rece pina ne facem noi celelalte operatiuni.
Cartofii noi se curata bine apoi se taie fiecare in patru.Ceapa rosie se taie rondele iar usturoiul in feliute subtiri.
Se amesteca ceapa si usturoiul cu cartofii si se pun in vasul roman( dupa ce acesta a stat macar o ora si 1/2 , in apa la inmuiat)peste care punem sare , piper, cimbru si bucatele de unt.
Pulpele le scoatem de la rece , le aranjam peste cartofi , adaugam vinul si presaram deasupra boia si alte bucatele de unt.Deasupra vasului punem folie de aluminiu.
Dam la cuptorul dinainte incalzit sa se coaca bine si carnea si cartofii. Dupa aproximativ o ora luam folia pentru ca pulpele sa faca o crusta frumoasa deasupra.
Se presara patrunjel verde peste pulpe si cartofi ( dupa ce s-au copt)si se serveste cu salata verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe in vas roman, cu cimbru si cu vin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

nadina73 1

29.08.2010, 17:29

ce draguta esti sidysuper bune pulpitele si chiar face minuni vasul astaasa ca 5 furcu

Julie 1

30.08.2010, 08:45

Vreau si eu o minune din asta!

elena1988 1

22.03.2011, 18:32

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]