Pulpe în sos de roşii la cuptor

de ionix in Pui, 21 Feb 2010 | 4925 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe
  • 1 kg cartofi
  • 100 ml suc de rosii
  • 100 ml apa
  • 2 cepe
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei gras galben
  • Sare, piper
  • Busuioc, foi de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe în sos de roşii la cuptor:

Pulpele se spala bine, se scoate pielea de pe le si se taie-n doua. Se aseaza intr-o tava iar printer carne se pun cartofii, care au fost curatati si taiati in 4-6 parti. Se pune ceapa taiat rondele si ardeiul taiat feliute. Se pun: sare, piper, busuioc, foi de dafin si se toarna apa. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor la foc mediu pentru 5 minute iar apoi se lasa inca 20 de minute la foc mic.

Dupa cele 25 de minute, se toarna sucul de rosii si se baga iar la cuptor. Se lasa inca vreo 10 de minute, se pune usturoiul taiat rondele si se da la cuptor fara folie de aluminiu. Se mai lasa inca vreo 10 minute pana se rumenesc.

Se mananca alaturi de muraturile favorite.   Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe în sos de roşii la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

dicarmencitta1957 1

21.02.2010, 12:18

Tare bine arata,mai ales imaginea din mijloc este la superlativ si merge cu gogosari acri.Felicitari.

silvi0ara 1

21.02.2010, 21:54

ionix 1

22.02.2010, 12:14

asa-i Carmencitta... tot asa i-am servit si eu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel