Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval

de madi_marin in Pui, 6 Sep 2010 | 5935 vizualizari

 

E un preparat foarte gustos, usor de facut si potrivit pentru cina.

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe mici de pui
  • 100 g cascaval
  • 1 ardei capia copt
  • 1/2 rosie
  • 4 ciuperci mai mari
  • condimente pentru carnea de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval:

Pulpele de pui se dezoseaza, apoi se spala si se sterg cu un servet. Se condimenteaza si se pun la fript in tigaia grill. Se rumenesc frumos.

Ciupercile se curata si se taie feliute.

Ardeiul se taie fasii.

Rosia se taie in cubulete.

In craticioare individuale se fac portiile : se pune o bucata de carne, se rade cascaval, se pun ciuperci si fasii de ardei copt, apoi iar o bucata de carne si ciuperci , ardei copt si cascaval. De jur imprejur se pun felii de ciuperci si cubulete de rosie. Se mai pune un strat de cascaval ras si se dau la cuptor pana se topeste cascavalul.

Preparatul se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe gratinate cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu cartofi aromati la cuptor