Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi

de Bya Ralu in Rata, 28 Sep 2017 | 4258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de rata
  • frunze proaspete de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • ceapa alba de apa
  • apa
  • vin alb
  • piper/vegeta
  • frunze de chilli
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi:

Pulpele de rata se curata bine de grasime, se clatesc si se usuca cu un servet de bucatarie.

Le condimentam si le crestam, punem felii de usturoi si frunze de busuioc si le asezam intr-o tava de ceramica.

Pune ceapa taiata feliute si usturoiul ramas.

Le stropim cu vinul alb si punem apa si acoperim cu folie de aluminiu.

Se da la cuptor pentru 1 ora 1/2- 2 ore, ca sa fie foarte fragede; inainte cu 10-15 minute, se inlatura folia si se lasa putin sa se rumeneasca.

Se servesc cu garnitura de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de rata la cuptor cu busuioc si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Ancutsa 1

14.03.2018, 19:12

Foarte bune!

trifadalia 1

22.03.2018, 15:25

azi am fost in piata la mici cumparaturi, m-am uitat la pulpa de rata dar am avut retineri la cum este carnea de frageda sau atoasa, adica daca o va manca sau nu si fata mea

trifadalia 1

21.06.2018, 09:10

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos dulce-acrisor